2011. december 23., péntek

VÖRÖSNÁCI BŰNÖZŐKET TARTÓZTATTAK LE

2011-12-23

A rendőrség végre rendet csinál és a Parlament munkáját eddig mindenféle trükkökkel nehezítő vörösnáci bűnözők végre megtudják azt, hogy ők is egyenrangú állampolgárok a sarki kocsmárossal és a szemközdi kifőzdét üzemeltető Nácsi nénivel, valamint az épület előtt söprögető volt párttitkár és ávéhás besúgó Feri bácsival! Az MTI tájékoztatása szerint, a rendőrség több vörösnáci bűnözőt vitt be a Gyorskocsi utcába azért, mert tiltott helyen illegális demonstrációt tartottak. A rendőrség jól végezte a dolgát!


Kovács tata! Ne erőlködj, nem itt lesz a "tolvaj kiállt rendőrért" demonstráció!



A vörösnáci Nyakó István szerint „Békés állampolgárokat vitt be a rendőrség“ Tolvaj kiált rendőrért! Viszont a vörösnácik soha nem voltak "békés állampolgárok"! Sok vér tapad a mancsaikhoz: az elmúlt 80 évben külhoni elvtársaikkal együtt, mintegy 800.000 valóban békés, ártatlan, légynek sem ártó ember életét oltották ki (és ez finom megfogalmazás!) mindenféle "forradalomnak" nevezett népirtások közepette, illetve idegen országok ellen elkövetett agressziók során! Ezek a bűnözők annyira cinikusak, hogy még büszkék is erre! Elég csak elovasni a "bibliájukat": a "Magyar és a Nemzetközi Munkásmozgalom története" című fércmunkát, vagy olyan nemzetközi szélhámos és gengszer grafomániás iromániait, mint Vlagyimir Iljics Uljanov (gengszter álneve "Lenin") vagy a még rosszabb kategóriába sorolandó Joszif Viszarjonovics Dzsugasvili (bandita álneve "Sztálin"), akik két másik háborús bűnös népirtó - Kemál Musztafa (bandita álneve "Atatürk") és Adolf Schlickgruber (bandita álneve "Hitler") - barátai, elvtársai, tanítványai és egyszerre tanítói és bűnsegédei voltak!!! De ide tartoznak olyan gengszterek is, mint Rosenfeld Mátyás (bandita álneve "Rákosi"), Csermanek-Lupták János (bandita álneve "Kádár"), Bolesław Bierut (bandita álnevek sokasága: "Jerzy Bolesław Bielak", "Bolesław Birkowski" oraz ps. Anatol, Bielak, Borzęcki, Jan Iwaniuk, Janowski, Mietek, Mikołaj, Tomasz, Tomasz Biały, Wacek, Wagner), Wilhelm Pieck , Georgi Dimitrov Mihajlov , Nicolae Ceaușescu , Gheorghe Gheorghiu-Dej , Otto Grotewohl , Walter Ulbricht , Wojciech Jaruzelski , Klement Gottwald és mások.

Nyakó István vörösnáci bűnöző szerint "békés és törvényesen demonstráló állampolgárokat állított elő a rendőrség" pénteken az Országgyűlés épülete elől. Az előbb utóbb betiltásra kerülő (mint nácipárt és mint bűnszövetkezet) MSZP országgyűlési képviselője, akit szintén elvittek a rendőrök, a Gyorskocsi utcai fogdából telefonon nyilatkozott péntek délután az MTI-nek.


Biszku Béla: Elvtársak, előre a szocializmus teljes győzelméért! Kitartás! Harcra fel!


Az internáci Nyakócika, Kósa Lajosnak, a Fidesz ügyvezető alelnökének a szavaira reagálva azt mondta: ha a fideszes képviselő lement volna a Parlament elé, akkor láthatta volna, hogy az akció békés és törvényes módon zajlik.


Én is támogatom Gyurcsány elvtársat, csak előszőr bepelenkáztatom magam, aztán beveszem a memória-javító tablettákat, máskülönben elfelejtem hol, és miért vagyok ott!



Nyakó István: jéééé, megjöttek a moszkvai elvtársak, már úgy vártuk őket! Még Hitler elvtárs emberei hiányoznak! Mert: cirkusz kell a népnek!


Nyakó István hozzátette, országgyűlési képviselőként úgy véli, az a dolga, hogy fellépjen a törvénysértések ellen. Bagoly mondja verébnek! Miért nem lépett fel 2006-ban a bűncselekmények egész sorát elkövető gyurcsányista "rendőrök" ellen?!?!


Heller Ágnes: Jéééé! Megjött az a stramm fiatalember, Gyurcsány Ferkó, aki úgy izgatja szekszuális ábrándjaimat! Na. Akkor még maradok, pedig épp a gerontológus dokihoz készültem, mert már azt is elfelejtem, hogy hívnak engem és mit miért csinálok! Majdnem azt hittem, hogy a Fővárosi Nagycirkusz szabadtéri előadása folyik!


A képviselő kérdésre válaszolva elmondta, hogy még 11 vagy 12 szocialista képviselőtársával együtt a II. kerületi Gyorskocsi utcai fogdában van, a rendőrök felvették már az adataikat, most ők arra várnak, hogy elengedjék őket.


Gyurcsány: elvtársak, itt az alkalom! Eltáncoljuk az Internacionálét! ... Nem értem! ... Mit mondott?! - azt inekelni kell? ... Na, ne mondja, elvtárskám, nics hallásom és hangom, és különben is milliárdos vagyok, nem proli! Kikérem magamnak!


Az épület előtti részt mostanra már nemcsak szalaggal zárta le a rendőrség, hanem kordonokat is fölállítottak.

Péntek reggel a Szaksits Árpád vörösnáci bűnöző és hazaáruló unokája vezette LMP-s képviselők és aktivisták láncolták magukat a Parlamenthez vezető autóbejáratok egy-egy oszlopához, így az Országgyűlés ülésére érkezők nem tudtak autóval behajtani a területre. Az "Elég volt!" feliratú táblát tartó politikusok a Házban pénteken szavazásra váró jogszabályok, elsősorban a pénzügyi stabilitási és a választójogi törvény ellen tüntettek. Hát persze: a bűnözőknek elegük van abból, hogy Magyarországon végre nácik nélküli rend lesz! Aki pedig vét a rend ellen - a rendőrséggel és az igazságszolgáltatással gyűlik meg a baja! Lényegtelen, hogy a bűnöző képviselő! Ő is magyar állampolgár (ha egyáltalán az, nem pedig idegen hatalmak bábja!), és mivel egyenjogúság van - a bűnözőnek felelnie kell a bűncselekményekért, melyeket elkövetett! Csak így tovább RENDŐRSÉG! Végre lemossátok magatokról azt a sok mocskot, amelyekkel Gyurcsány vörösnáci diktatúrája megterhelt titeket!



Gyurcsány Kiss Péterhez: mi van, Petikém, ezek a szemetek kihallgatás után csupaszon dobtak ki a Gyorskocsi utca aszfaltjára?! Ezt a hajléktalan lakott hol találtad? ... Ja, hogy ez a sors vár valamennyiünkre?! Na, ne mondd!
Kiss Péter Gyurcsányhoz: Á... nem, úgy siettem, hogy le ne késsem ezt a cirkuszt, hogy elfelejtettem felöltözködni! Ugyanis egész iccaka Sztolicsnaja vodkát ittunk és éltettük a magyar-szovjet barátságot és Sztálin elvtársat!


A rendőrség dél körülre a Parlament északi és déli kapujánál is feloszlatta a demonstrációt. A rendőrök több LMP-s és velük szolidáris MSZP-s képviselőt, valamint a Demokratikus Koalíció több tagját, köztük Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt is előállították a helyszínről.


Gyurcsány: jéééé, még Jaruzelski elvtárs is ideért különrepülőjével Varsóból! Üdv, régi harcos! De most nem lesz itt rendkívüli állapot, csak egy kis népcirkusz Djadja Maroz, a télapó kedvéért!


A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrség összesen 26 embert állított elő a demonstrációról, az ő elszámoltatásuk és a jogállásuk tisztázása folyamatban van.


Gyurcsány: idefigyelj, te rendőr elvtárs! Te nekem ne parancsolj! Csak ő parancsolhat nekem! Mert már rég eladtam neki a lelkem egy tál lencséért! Na, azért!


Azóta több előállított politikus - így LMP-s képviselők és Gyurcsány Ferenc is - elhagyhatta a Gyorskocsi utcai épületet.
_____________________________________________________________________________________

Gyurcsány bilincsben: hóhérból áldozati bárány


barikad.hu - 2011, december 23 - 12:55



Komédiába torkollt az elempés tüntetés, amikor megjelent és a demokráciáért szólalt fel „szemkilövető” Gyurcsány Ferenc, akit volt szocialista képviselőtársaival együtt elvittek a rendőrök. Szilágyi György jobbikos képviselő pedig szembesítette Gyurcsányt a képmutatásával.


Gyurcsány kedélyesen beült a rendőrautóba, elérte a célját (fotó:Barikád)


Éppen szenteste előtt egy nappal jutott eszébe az LMP-nek, hogy egy homályos formuláért való, minden konkrétumot mellőző küzdelmükben odaláncolják magukat a parlamenthez. Összenő, ami összetartozik, tartja a mondás, Gyurcsány Ferenc is megjelent, akit a demonstrálók éljenezve fogadtak. Bizonyára elfeledték, hogy a gyakorta „szemkilövetőnek” nevezett ex-miniszterelnök volt az, aki 2006-ban két lábbal taposta a demokráciát, hiszen a kormány ellen jogosan demonstrálók ellen gumilövedéket, vízágyút vetett be és embereke százait verette eszméletlenre.

Azonban Gyurcsányt ez az „aprócska” tény nem állíthatta meg és képmutató módon ma ő is beállt demonstrálók közé. Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő felhívta Gyurcsány Ferenc figyelmét arra, hogy talán el kellene gondolkoznia, hogy egy demokráciáért való tüntetésnek még a közelébe sem mehetne, nemhogy részt vegyen rajta.



A rendőrség pénteken dél körül a Parlament déli kapujánál feloszlatta az LMP-s képviselők és aktivisták demonstrációját. A rendőrök több LMP-s képviselőt, valamint Vadai Ágnest, Molnár Csabát, és az LMP szimpatizánsai által éltetett Gyurcsány Ferencet is előállították, elvitték a helyszínről.

A demonstráció akkor csapott át komédiába, amikor a szocialista képviselők is – talán Gyurcsány Ferenccel való versengés, vagy politikai haszonszerzés miatt, vagy „mi sem akarunk kimaradni a buliból” való jelszavakkal - megjelentek a helyszínen, végül Mesterházy Attilát és Lendvai Ildikót is elvitték a rendőrök.

A barikad.hu kérdésére válaszolva, későbbre ígért bővebb tájékoztatást Horváth Katalin Fanni, a BRFK sajtószóvivője. Mindenesetre úgy tudjuk, hogy Gyurcsány Ferencet nem gárdamellény viselése miatt vitték el a rendőrök.

Nem sokáig tartott a móka, Gyurcsány Ferencet már ki is engedték a Gyorskocsi utcából.

S.Sz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése